آیا به رای قطعی دادگاه تجدید نظر میتوان اعتراض کرد؟
زمانی که افراد در دادرسی قضایی حضور پیدا می کنند، رسیدن به خواسته هایشان در اولویت قرار دارد و هر کدام تلاش می کند که با استفاده از مدارک و مستندات رای دادگاه را به نفع خود تغییر دهد. اما در هر دعوای قضایی یکی پیروز و دیگری مغلوب خواهد شد، و در چنین شرایطی این پرسش پیش می آید که آیا به رای قطعی دادگاه تجدید نظر میتوان اعتراض کرد یا خیر.
باید گفت اعتراض به رای می تواند راهکاری باشد که اشخاص ناراضی فرصتی داشته باشند و به احقاق حق بپردازند. همانطور که در قانون آمده رای دادگاه بدوی و تجدید نظر جزو احکام قطعی و لازم الاجراست، اما قانونگذار جهت حمایت از حقوق اشخاص و ایجاد فرصت دوباره برای طرح خواسته شان امکان اعتراض به رای قطعی دادگاه تجدید نظر را فراهم کرده است، و بنابراین در پاسخ اینکه آیا به رای قطعی دادگاه تجدید نظر میتوان اعتراض کرد؟ باید گفت بله، احکام صادره از دادگاه تجدید نظر میتوانند در شرایطی که در ادامه توضیح خواهیم داد، قابل اعتراض باشند.
فرجام خواهی به مرحله ای از دادرسی گفته می شود که فرد نسبت به رای قطعی دادگاه تجدید نظر اعتراض می کند و برای ثبت آن باید به دیوان عالی کشور مراجعه نماید. در حال حاضر ثبت دادخواست تجدید نظر در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی انجام می شود، و افراد می توانند با مراجعه به این دفاتر دادخواست خود را به ثبت برسانند.
مشاوره حقوقی درباره نحوه نگارش دادخواست تجدیدنظر و فرجام خواهی از اهمیت زیادی برخوردار است، نکات مهمی وجود دارد که اگر در دادخواست لحاظ شود می تواند مسیر دادرسی را به نفع موکل تغییر دهد و در برخی موارد عدم آگاهی بر نحوه نوشتن دادخواست موجب رد شدن آن می شود.
آیا به رای قطعی دادگاه تجدید نظر میتوان اعتراض کرد ؟ این پرسش از جمله مسائل حقوقی است که کارشناس حقوقی به آن پاسخ می دهد و کمک می کند که موکل به خواسته خود برسد. مراجعه به وکیل تجدید نظر و موسسات حقوقی معتبر روش مناسبی برای پیگیری احکام در مراحل بالاتر می باشد.
نحوه اعتراض به رای قطعی دادگاه تجدید نظر چگونه است؟
نحوه اعتراض به رای قطعی دادگاه تجدید نظر میتواند با توجه به نوع حکم، نوع پرونده، زمان اعتراض و … به راه های مختلفی تقسیم میشود. شما نیز می توانید از طرق زیر به احقاق حق بپردازید و چنانچه از وکیل متخصص در این زمینه کمک بگیرید، قطعا میتوانید به نتیجه بهتری دست پیدا کنید.
در زیر به چند نمونه از روش های اعتراض به آرا مختلف از جمله رای صادره از دادگاه تجدید نظر اشاره خواهد شد.
- فرجام خواهی
- اعاده دادرسی
- اعتراض طاری
- ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری
- اعتراض شخص ثالث
- و …
اعتراض طاری
اعتراض طاری یکی از راه هایی است که به پرسش آیا به رای قطعی دادگاه تجدید نظر میتوان اعتراض کرد پاسخ مثبت می دهد و راهی را می گشاید که افراد بتوانند رای صادره از دادگاه را بشکنند. در این روش شخص می تواند به حکم صادره از دادگاه دیگر اعتراض کند، در صورتی که در جریان رسیدگی به دعوای اصلی، طرف مقابل به آن حکم استناد نماید.
در چنین شرایطی اعتراض به حکم صادره از دادگاه دیگر، بدون ارائه دادخواست بوده، و در دادگاه رسیدگی کننده به دعوای اصلی مورد بررسی قرار می گیرد، مگر آنکه درجه دادگاه صادرکننده رای از دادگاه رسیدگی کننده بالاتر باشد، که در این صورت باید دادخواست اعتراض به دادگاه صادرکننده حکم مورد اعتراض تقدیم شود.
چنانچه حکم مورد اعتراض در دعوای اصلی موثر باشد، دادگاه رسیدگی کننده تا زمان تعیین تکلیف درباره آن حکم منتظر خواهد ماند، و پس از تصمیم گیری درباره ی آن، رای مورد نظر خود را صادر خواهد کرد، اما اگر دادگاه حکمی که به آن اعتراض شده را در دعوای اصلی موثر نداند، به ادامه رسیدگی خود خواهد پرداخت.
اعاده دادرسی
یکی دیگر از راه هایی که پاسخ مثبت میدهد، به سوال آیا به رای قطعی دادگاه تجدید نظر میتوان اعتراض کرد، روش اعاده دادرسی می باشد.
اعاده دادرسی تنها درباره ی احکام قطعی خواهد بود، بنابراین قرارها و احکام غیر قطعی را شامل نمی شود. چنانچه موضوع حکم مورد ادعای خواهان نبوده باشد، یا بیشتر از خواسته خواهان باشد، یا اینکه در مفاد آن تضادی مشاهده شود، یا محتوای حکم متضاد با رای دیگری از همان دادگاه بوده باشد، و نتوان چنین تضادی را مستند به هیچ یک از دلایل قانونی کرد، در این صورت نسبت به رای صادره اعاده دادرسی انجام می گیرد.
ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری
یکی از روش های اعتراض به رای قطعی دادگاه تجدید نظر ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری می باشد، که البته در اختیار هیچ کدام از طرفین دعوا نخواهد بود، و تنها با اختیار رئیس قوه قضائیه انجام می شود، و آن زمانی است که رئیس قوه تشخیص دهد که رای صادره از مرجع قضایی به طور آشکارا مخالف شرع مقدس بوده، در این صورت برای اعاده دادرسی پرونده را به دیوان عالی کشور ارسال خواهد کرد تا در این باره تصمیم گیری شود.
در ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری آمده است که:
در صورتی که رئیس قوه قضائیه رای قطعی صادره از هر یک از مراجع قضائی را خلاف شرع بین تشخیص دهد، با تجویز اعاده دادرسی، پرونده را به دیوان عالی کشور ارسال تا در شعبی خاص که توسط رئیس قوه قضائیه برای این امر تخصیص می یابد رسیدگی و رای قطعی صادر نماید. شعب خاص مذکور مبنیاً بر خلاف شرع بین اعلام شده، رای قطعی قبلی را نقض و رسیدگی مجدد اعم از شکلی و ماهوی به عمل می آورند و رای مقتضی صادر می نمایند.»
با توجه به آن که موارد فوق مربوط به وکیل کیفری می شود، پیشنهاد میکنیم لیست وکیل کیفری گروه وکلای دیوانسالار را مشاهده بفرمایید تا علاوه بر مشخصات و شماره تماس آنها، رزومه و سابقه وکالت ایشان را نیز ببینید. کارگروه وکلای کیفری گروه وکلای دیوانسالار با سابقه درخشان و پرونده های بسیار، در کسب نتایج پرونده های کیفری عملکرد فوق العاده ای در مقایسه با سایر وکلای این حوزه داشته است.
اعتراض شخص ثالث
یکی دیگر از روش هایی که ممکن است باعث نقض حکم صادره از دادگاه تجدید نظر بشود، و پاسخ در برابر پرسش آیا به رای قطعی دادگاه تجدید نظر میتوان اعتراض کرد، را مثبت کند، آن است که چنانچه رای صادره از دادگاهی حقوق شخص ثالثی را تضییع نماید و آن شخص یا نماینده قانونی وی در دادرسی حضور نداشته باشد، می تواند به عنوان شخص ثالث به حکم صادره اعتراض نماید.
اعتراض شخص ثالث به احکام صادره از هر یک از دادگاه های عمومی، انقلاب و تجدید نظر پذیرفته شود، و در هر حال باید دادخواست اعتراض به دادگاه صادر کننده رای ارائه شده، و همچنین می تواند به طرفیت هر کدام از طرفین دعوای اصلی باشد.
چه کسانی می توانند نسبت به رای قطعی دادگاه تجدید نظر اعتراض کنند؟
در قانون به این پرسش که آیا به رای قطعی دادگاه تجدید نظر میتوان اعتراض کرد؟ پاسخ مثبت داده شده اما چنین امکانی فقط برای فراد خاصی در نظر گرفته شده است. این افراد عبارتند از :
- طرفین دعوا به عنوان ذینفع اصلی در دعوا می توانند نسبت به رای دادگاه تجدید نظر اعتراض نمایند.
- قائم مقام و نماینده قانونی طرفین دعوا
- وکلایی که اختیار اعتراض به رای در مراحل بالاتر را داشته باشند.
- در برخی موارد دادستان کشور نیز حق اعتراض به رای دادگاه تجدید نظر را خواهد داشت.
آیا احکام صادره از دادگاه بدوی قابل فرجام خواهی است؟
پاسخ اینکه آیا به رای قطعی دادگاه تجدید نظر میتوان اعتراض کرد؟ در قانون پیش بینی شده است و قانون شرایطی را فراهم کرده است که افراد بتوانند در دیوان عالی کشور پرونده خود را پیگیری کنند، اما برای احکامی که از دادگاه بدوی صادر می شود نيز این فرصت در نظر گرفته شده که نسبت به آن فرجام خواهی نمایند. در صورتی که مهلت اعتراض به رای دادگاه تجدید نظر گذشته و شخص در دادگاه تجدید نظر دادخواست خود را ثبت نکند حکم بدوی قطعی خواهد بود و لازم الاجراست. اما در شرایطی قانونگذار مشخص کرده که احکام بدوی که مهلت تجدید نظر گذشته و اعتراضی به آن نشده قابل فرجام خواهی خواهد بود و آن عبارتند از:
- الف) احکام مربوط به اصل نکاح، فسخ نکاح، طلاق، اثبات نسب، وقف، ثلث. حبس، تولیت و حجر
- ب) زمانی که خواسته دعوا بیش از دو میلیون تومان باشد، باید توجه داشت که اصل خواسته دعوا مد نظر بوده، نه ارزش خواسته
درباره ی قرارهایی که از دادگاه بدوی صادر می شود نیز در صورتی که اصل حکم قابل فرجام خواهی باشد می توان نسبت به قرار در دیوان عالی اعتراض کرد، و قرارها به این شرح است:
- الف) قرار ابطال یا رد دادخواست صادره از دادگاه بدوی
- ب) قرار سقوط دعوا یا عدم اهلیت اصحاب دعوا
با توجه به آنچه گفته شد می توان نسبت به آرای صادره از دادگاه بدوی در شرایط ویژه ای فرجام خواهی کرد.
کدام آرای صادره از دادگاه تجدید نظر قابل فرجام خواهی می باشند؟
قانونگذار مشخص کرده که احکام صادره از دادگاه تجدید نظر قطعی است و اینکه آیا به رای قطعی دادگاه تجدید نظر میتوان اعتراض کرد؟ فقط در شرایط زیر امکان پذیر می باشد:
- احکام درباره اصل نکاح
- فسخ نکاح
- طلاق
- حجر
- اثبات نسب
- درباره قرارهای صادره از دادگاه تجدید نظر زمانی قابل فرجام خواهی است که بتوان نسبت به اصل حکم اعتراض کرد:
- قرار ابطال یا رد دادخواست صادره از دادگاه تجدید نظر
- قرار سقوط یا عدم اهلیت اصحاب دعوا
مهلت اعتراض به رای قطعی دادگاه تجدید نظر چگونه تعیین می شود؟
وکیل متخصص در پاسخ به این پرسش که آیا به رای قطعی دادگاه تجدید نظر میتوان اعتراض کرد پاسخ مثبت می دهد، اما در قانون مهلت مشخصی برای فرجام خواهی در نظر گرفته شده است. برای اشخاص مقیم ایران ظرف بیست روز از زمان ابلاغ حکم از دادگاه تجدید نظر و در سایر موارد آغاز مهلت از زمان گذشتن مهلت تجدید نظر احکام صادره از دادگاه بدوی خواهد بود، همچنین برای افرادی که در خارج از ایران اقامت دارند ظرف 2 ماه از زمان گفته شده می توانند نسبت به حکم فرجام خواهی نمایند.
در صورت ثبت اعتراض افراد فرصت دارند که ظرف 20 روز لایحه دفاعیه خود را ارائه نمایند. پس از آن دادخواست به شعب دیوان عالی کشور ارسال شده و با اکثریت آرا درباره آن تصمیم گیری می شود. در صورتی که حکم صادره مطابق قانون صادر شده و دلایل و مستندات به درستی لحاظ شده باشد، رای ابرام خواهد شد و برای اجرا به دادگاه مربوطه ارسال می گردد. اما در صورتی که حکم شامل موارد نقض رای شود، دیوان عالی آن را نقض کرده و نحوه رسیدگی را تعیین می کند.
در کدام موارد رای دادگاه صادره در دیوان عالی کشور نقض خواهد شد؟
قانونگذار مواردی را مشخص کرده که با در نظر گرفتن آن رای صادره از دادگاه توسط دیوان عالی کشور نقض خواهد شد. بنابراین جواب اینکه آیا به رای قطعی دادگاه تجدید نظر میتوان اعتراض کرد بله است و می تواند در مواقعی نتیجه بخش باشد و اشخاص ممکن است به خواسته مورد نظر خود برسند.
در موارد زیر رای صادره از دادگاه در دیوان عالی کشور نقض می شود:الف) رای صادر شده با موازین شرعی و قانونی در تضاد باشد و مغایر با قوانین دانسته شود.
ب) دادگاه صادر کننده رای صلاحیت محلی نداشته باشد و طرفین نسبت به آن اعتراض کنند.
ج) دادگاهی که رای مربوطه را صادر نموده، صلاحیت ذاتی نداشته باشد.
د) در مواردی رای صادره به دلیل عدم اعتبار قانونی نقض می شود و آن زمانی است که به اصول دادرسی و یا قواعد آمره توجه نشده و یا حقوق طرفین دعوا رعایت نشده باشد.
ه) در مواردی که صحت و سقم مدارک و مستندات ارائه شده از سوی اصحاب دعوا محل اشکال باشد.
و) در صورتی که تحقیقات انجام شده در دادگاه مربوطه ناقص بوده و یا دلایل و دفاعیات طرفین دعوا در دادگاه مورد توجه قرار نگرفته باشد.
زمانی که پاسخ به این پرسش که آیا به رای قطعی دادگاه تجدید نظر میتوان اعتراض کرد مثبت باشد و دادخواست به ثبت می رسد با توجه به موارد گفته شده ممکن است که حکم مربوطه نقض شود و مقام قضایی مجدد درباره ی آن تصمیم گیری نماید.
کدام احکام قابل تجدید نظر خواهی نیستند؟
اگرچه قانونگذار به نحوی پیش بینی کرده، که پرسش آیا به رای قطعی دادگاه تجدید نظر میتوان اعتراض کرد؟ با پاسخ مثبت روبرو شود، اما در مواردی نمی توان از حکم صادره فرجام خواهی کرد و آن زمانی است که :
- الف) طرفین دعوا حق فرجام خواهی را از خود سلب کرده باشند و به موجب توافق حق فرجام خواهی اسقاط شده باشد.
- ب) زمانی که بر اساس قوانین مخصوص نتوان از حکم صادره فرجام خواهی کرد.
- ج) زمانی که حکم صادره مستند به اقرار قاطع در دادگاه باشد.
- د) زمانی که طرفین دعوا به یک یا چند نفر کارشناس مراجعه کرده و به این توافق رسیده باشند که نظریه کارشناس قاطع دعوا باشد و چنین توافقی را مکتوب نمایند.
درباره ی پرسش آیا به رای قطعی دادگاه تجدید نظر میتوان اعتراض کرد پاسخ مثبت داده شده اما مسائل حقوقی زیادی وجود دارد که با مراجعه به وکیل متخصص می توان درباره آن اطلاعات کافی را به دست آورد، در زیر به برخی از سوالات پاسخ داده خواهد شد.
نتیجه گیری
در این مقاله تلاش نمودیم پاسخ به این سوال که آیا به رای قطعی دادگاه تجدید نظر میتوان اعتراض کرد یا خیر را به طور جامع بررسی کنیم و نحوه اعتراض به رای قطعی دادگاه تجدید نظر را برای شما بیان کنیم.
با توجه به حساسیت اعتراض در این مرحله، توصیه میشود حتما از تجربیات یک وکیل متخصص در زمینه اعتراض به رای قطعی بهره برده و از خدمات مشاوره یا وکالت تیم تخصصی گروه وکلای دیوان سالار استفاده نمایید.
لیست وکیل اعتراض به رای قطعی
وکیل حامد شاکری نیا
امتیاز ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⚖️ وکیل پایه یک دادگستری
⚖️ عضو مرکز وکلای قوه قضاییه
⚖️ از موفق ترین وکلای تهران
⚖️ بیش از 12 سال سابقه وکالت
تماس با وکیل مشاهده رزومه وکیل
وکیل دکتر سعید حسین مروج
امتیاز ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⚖️ از مدیران حقوقی نیروهای مسلح
⚖️ دارای 2 دکتری حقوق و DBA
⚖️ استاد دانشگاه
⚖️بیش از 40 سال سابقه حقوقی
تماس جهت اعطای وکالت مشاهده رزومه وکیل
وکیل حسن اسماعیلی
امتیاز ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⚖️ وکیل پایه یک دادگستری
⚖️ عضو کانون وکلای مرکز
⚖️ کارشناس ارشد حقوق خصوصی
⚖️ بیش از 13 سال سابقه وکالت
تماس با وکیل مشاهده رزومه وکیل
وکیل مرجانه فشنگچی
امتیاز ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⚖️ وکیل پایه یک دادگستری
⚖️ رتبه دو رقمی در آزمون سراسری کانون وکلای مرکز
⚖️ عضو کانون وکلای دادگستری مرکز با رتبه دو رقمی
⚖️ بیش از 15 سال سابقه وکالت
تماس با وکیل مشاهده رزومه وکیل
وکیل مونا الماسی سهی
امتیاز ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⚖️ وکیل پایه یک دادگستری
⚖️ عضو کانون وکلای مرکز
⚖️ کارشناس ارشد حقوق خصوصی
⚖️ ⚖️ بیش از 10 سال سابقه حقوقی
تماس با وکیل مشاهده رزومه وکیل
وکیل فاطمه مرادی حقیقت
امتیاز ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⚖️ وکیل پایه یک دادگستری
⚖️ از موفق ترین وکلای متخصص تهران
⚖️ عضو کانون وکلای دادگستری مرکز
⚖️ بیش از 16 سال سابقه وکالت
تماس با وکیل مشاهده رزومه وکیل
زهرا قهرمانی نمین [متخصص امور حقوقی بیمه]
امتیاز ⭐️⭐️⭐️⭐️
⚖️ کارگزار بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران
⚖️ کارشناس حقوق بیمه
⚖️ بیش از ۱۳ سال سابقه
تماس جهت مشاوره مشاهده رزومه وکیل
امتیاز ⭐️⭐️⭐️⭐️
⚖️ متخصص ثبت شرکت، بیمه، دیوان عدالت اداری
⚖️ کارشناس حقوق بیمه
⚖️ بیش از ۱۳ سال سابقه
تماس جهت مشاوره مشاهده رزومه وکیل
وکیل ملیحه سنگ سفیدی
امتیاز ⭐️⭐️⭐️⭐️
⚖️ وکیل دادگستری
⚖️ کارشناس ارشد حقوق
⚖️ عضو مرکز مشاوران و کارشناسان قوه قضاییه
⚖️کمتر از 2 سال سابقه وکالت
وکیل محمد فرخی
امتیاز ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⚖️ وکیل پایه یک دادگستری
⚖️ کارشناس ارشد حقوق خصوصی
⚖️ عضو کانون وکلای دادگستری مرکز
⚖️بیش از 20 سال سابقه وکالت
تماس با وکیل مشاهده رزومه وکیل
وکیل امیر بهادر عامری
امتیاز ⭐️⭐️⭐️
⚖️ وکیل پایه یک دادگستری در اصفهان
⚖️ کارشناس ارشد حقوق خصوصی
⚖️ عضو کانون وکلای دادگستری مرکز
⚖️بیش از 5 سال سابقه وکالت
[/box]
⭐️ پرونده سرقت گوشی با ۶۸ شاکی خصوصی که برای موکل منع تعقیب صادر شد و تبرئه شد. ⭐️ پرونده آتش زدن دختر جوان توسط نامزد او که ویدیوی آن در شبکه های اجتماعی جنجالی شد. ⭐️ پرونده کلاهبرداری و جعل ۱۰ میلیارد تومانی که منجر به محکومیت کلاهبرداران و دریافت خسارت از آن ها برای موکلین شاکی این پرونده شد. ⭐️ پرونده سرقت از یک نهاد دولتی که موکل به رد مال ۱۶ میلیارد تومانی محکوم شده بود اما با تلاش های وکیل وی تبرئه شد. ⭐️ پرونده دستگیری باند تولید مواد مخدر که از آشپرخانه ساخت مواد مخدر ۴۰۰ کیلوگرم شیشه کشف شد. ⭐️ پرونده سرقت از منزل که سارقین پس از ورود به منزل و جمع آوری مقداری طلا، متاسفانه به موکل خانم تجاوز کردند. این پرونده نیز با موفقیت موکل به پایان رسید. ⭐️ پرونده رابطه نامشروع و خیانت همسر، که در این پرونده خانم که همسر موکل ما بود با مردی دیگر رابطه برقرار کرده بود. این پرونده با موفقیت موکل ما که شاکی بود به پایان رسید. ⭐️ پرونده سرقت مسلحانه از یک طلا فروشی با رد مال ۵ میلیارد تومانی که در انتها وکیل توانست موکل را از کلیه اتهامات تبرئه نماید. ⭐️ پرونده قتل شوهر با سم توسط همسر ⭐️ پرونده قتل دختر جوان که متهم پس از رابطه جنسی با دختر خانم وی را به قتل رساند و جنازه وی را در اطراف تهران مدفون نمود. ⭐️ پرونده سرقت مسلحانه در کرج که موکل ما شاکی بود و وکیل توانست خسارت را از سارقین برای موکل بگیرد. ⭐️ پرونده سرقت مسلحانه منزل در شهرری توسط سارقین سابقه دار ⭐️ پرونده آدم ربایی مسلحانه و تجاوز به یک خانم که خانم موکل ما بودند و در نهایت پرونده با موفقیت به نفع موکل به سرانجام رسید. ⭐️ پرونده قتل که موکل با اتهام قتل با چاقو و سوزاندن جنازه روبرو بود. ⭐️ پرونده سرقت از منزل با رد مال ۳ میلیارد تومانی که منجر به محکومیت متهم و دریافت خسارت برای شاکی از سوی وکیل سرقت شد. ⭐️ پرونده جعل سند و فروش مال غیر که منجر به محکومیت متهم و دریافت خسارت برای موکل شد. ⭐️ پرونده زمین خواری در استان البرز به ارزش ۳۵۰ میلیارد تومان ⭐️ پرونده رابطه نامشروع و اتهام زنای محصنه در سعادت آباد تهران که منجر به رفع اتهام و تبرئه موکل گردید. ⭐️ پرونده تولید، توزیع و حمل ۱۵۰ لیتر مشروبات الکلی در دادگاه انقلاب که منجر به موفقیت در پرونده شده و حداقل مجازات ممکن (شلاق تعزیری که نهایتا به جزای نقدی تبدیل شد) برای متهم صادر شد. ⭐️ پرونده قطع دست پسر جوان با شمشیر توسط اراذل و اوباش در یکی از پارک های تهران ⭐️ پرونده دستور فروش ملکی به ارزش ۳۸ میلیارد تومان ⭐️ پرونده ملکی ۴۰ هکتاری در شهریار ⭐️ پرونده اختلاف در تهاتر ملکی به ارزش ۲۴ میلیارد تومان ⭐️ پرونده زمینخواری ملکی در دماوند به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان که منجر به محکومیت زمینخواران و بازپسگیری املاک شد. ⭐️ پرونده ملکی که طرف مقابل موکل ستاد اجرایی فرمان امام بود. این پرونده به نفع موکل به اتمام رسید. ⭐️ پرونده شکایت مشارکت در ساخت در تهران ⭐️ بیش از ۲۰ پرونده الزام به تنظیم سند رسمی ⭐️ طلاق از طرف زوجه برای بازیگر مطرح سینمای کشور ⭐️ پرونده 1500 سکه طلا مهریه برای زوجه ⭐️ بیش از 50 طلاق توافقی و… ما در گروه وکلای دیوان سالار با تیمی متشکل از چندین وکیل متخصص اعتراض به رای قطعی با سال ها تجربه و با کارنامه ای درخشان در کنار شما هستیم. برای تماس جهت رزرو جلسه وکالت کلیک کنید: ☎️ 0937-937-0-110 (منشی وکیل | پاسخگویی فوری 24 ساعته | تلفنی و واتساپ) اگر هنوز سوالی درباره نحوه اعتراض به رایقطعی دادگاه تجدید نظر دارید در کامنت ها بپرسید. کارشناسان حقوقی متخصص در کمترین زمان پاسخ خواهند داد.نمونه پرونده های شاخص دیوان سالار
نظرات موکلین اخیر
پیج اینستاگرام گروه وکلای دیوان سالار با بیش از 54 هزار نفر فالوور، نکات کوتاه حقوقی و کیفری زیادی را به شما آموزش می دهد
به این مطلب امتیاز دهید!
4.93 / 5
1 دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
بسیار عالی موفقیتتون همیشگی 💯