1 پاسخ
بهترین پاسخ
در مورد حضانت فرزند و اینکه آیا پدر میتواند فرزند را به مادر تحویل ندهد، چند نکته مهم وجود دارد که باید در نظر گرفته شود:
- حضانت فرزند بعد از 7 سالگی: طبق قانون مدنی ایران، تا سن 7 سالگی حضانت فرزند به عهده مادر است. پس از این سن، حضانت فرزند به طور کلی به پدر داده میشود، مگر اینکه شرایط خاصی وجود داشته باشد که تغییر این وضعیت را ضروری کند. بنابراین، مادر حق حضانت فرزند را تا سن 7 سالگی دارد و پدر نمیتواند فرزند را از مادر بگیرد، مگر در شرایط خاص و با حکم قضایی.
- حق تحویل فرزند به مادر: بعد از اینکه فرزند به سن 7 سالگی رسید، در صورتی که مادر بخواهد حضانت فرزند را برعهده بگیرد، میتواند درخواست کند که فرزند به او تحویل داده شود. در این مرحله، در صورتی که پدر یا مادر اختلافی داشته باشند، قضات دادگاه به بررسی شرایط هر دو طرف میپردازند و تصمیم میگیرند که چه کسی باید حضانت را برعهده بگیرد.
- دلایل قانونی برای مخالفت با تحویل فرزند: اگر پدر به دلایلی نظیر نگرانی از سلامت جسمی یا روانی فرزند یا مسائل دیگر نتواند فرزند را به مادر تحویل دهد، ممکن است درخواست کند که حضانت به او داده شود. در چنین مواردی، دادگاه بررسیهای لازم را انجام میدهد و بر اساس مصلحت کودک و شرایط موجود تصمیمگیری میکند.
- مصلحت کودک: در تمام موارد مربوط به حضانت، نظر دادگاه بر اساس مصلحت کودک و بهترین شرایط برای رشد و تربیت او است. بنابراین، اگر پدر دلایل موجهی برای عدم تحویل فرزند به مادر داشته باشد، دادگاه میتواند تصمیمی متفاوت اتخاذ کند.
در نهایت، در صورتی که پدر بخواهد فرزند را به مادر تحویل ندهد، ممکن است مادر بتواند از طریق دادگاه اقدام کند تا حضانت به او داده شود. تصمیم نهایی در این زمینه بستگی به شرایط خاص پرونده و بررسیهای قضائی دارد.
نظرات موکلین اخیر
میانگین امتیاز ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
پیج اینستاگرام گروه وکلای دیوان سالار
با بیش از 62 هزار نفر فالوور، نکات کوتاه حقوقی و کیفری زیادی را به شما آموزش می دهد
ما در گروه وکلای دیوان سالار با تیمی متشکل از چندین
وکیل متخصص و مجرب در این زمینه
با
کارنامه ای درخشان در کنار شما هستیم.
برای تماس جهت رزرو جلسه وکالت کلیک کنید:
☎️ 0937-937-0-110 (منشی وکیل | پاسخگویی فوری 24 ساعته | تماس تلفنی + واتساپ)