سلام من و همسرم تصمیم به طلاق تواففی داریم. یکی از دوستامون بهمون گفته قبلش باید برید جلسات غربالگری
خواستم بدونم تو این جلسات چه اتفاقی میوفته؟
بهترین پاسخ
غربالگری طلاق توافقی، فرآیندی است که در طی آن زوجین قبل از صدور حکم طلاق، باید از یک مشاور خانواده و روانشناس تخصصی کمک بگیرند تا اطمینان حاصل شود که تصمیم آنها برای طلاق، به درستی گرفته شده و ممکن است تأثیرات منفی بر روی آنها یا فرزندانشان نداشته باشد.
مراحل غربالگری طلاق توافقی:
- مراجعه به مشاور خانواده: زوجین باید به مشاوری که توسط دادگاه معرفی شده است یا مشاور مورد تأیید خود مراجعه کنند. این مشاوره معمولاً شامل ارزیابی وضعیت روانی زوجین و بررسی مشکلاتی است که موجب تصمیم آنها به طلاق شده است.
- گفتگو با روانشناس و مشاور: در جلسه مشاوره، مشاور سعی دارد دلایل و انگیزههای زوجین را برای طلاق بررسی کند و در صورت امکان، راهکارهایی برای اصلاح رابطه و جلوگیری از طلاق پیشنهاد دهد. این جلسه برای ارزیابی این است که آیا طلاق برای طرفین یا فرزندانشان بهترین تصمیم است یا خیر.
- گزارش مشاور به دادگاه: پس از انجام جلسات مشاوره، مشاور گزارشی به دادگاه میدهد که در آن نظر خود را در خصوص تأثیرات روانی طلاق بر روی زوجین و فرزندان آنها بیان میکند. این گزارش میتواند به دادگاه کمک کند که تصمیم درستی در خصوص درخواست طلاق اتخاذ کند.
- تأثیر غربالگری در روند طلاق:
- پیشگیری از تصمیمات عجولانه: غربالگری به زوجین کمک میکند تا تصمیمات خود را با دقت بیشتری بگیرند و از تصمیمات عجولانه که ممکن است بعداً پشیمانی ایجاد کند، جلوگیری شود.
- حمایت از خانواده: این فرآیند به طور خاص برای جلوگیری از آسیبهای روانی به زوجین و فرزندان طراحی شده است. اگر مشاور تشخیص دهد که طلاق میتواند آسیبهای شدیدی به افراد وارد کند، به دادگاه پیشنهاد میدهد که طلاق به تعویق بیفتد یا با دیگر راهحلهای میانجیگری یا مشاوره روانشناختی دنبال شود.
- تحلیل شرایط زوجین: غربالگری میتواند به مشاور کمک کند که مشکلات عمیقتر و زیرسطحی روابط زوجین را شناسایی کند و حتی در برخی موارد راهحلهایی مانند مشاورههای فردی یا گروهی برای بهبود رابطه پیشنهاد دهد.
تاثیرات آن:
- روند سریعتر طلاق: در صورتی که مشاور یا روانشناس نتیجهگیری کند که طلاق به مصلحت طرفین است، گزارش او به دادگاه کمک میکند تا حکم طلاق سریعتر صادر شود.
- محافظت از حقوق فرزندان: در طلاقهایی که فرزند مشترک وجود دارد، مشاوره روانشناسی میتواند کمک کند تا در تصمیمگیریهای مربوط به حضانت و نگهداری فرزند تصمیمات بهتری اتخاذ شود.
- حمایت قانونی: مشاورهها و ارزیابیهای روانشناختی میتواند مستندات قانونی برای صحت تصمیمات طلاق و تداوم شرایط پس از آن ارائه دهد.
در نهایت:
غربالگری طلاق توافقی کمک میکند تا افراد با آگاهی کامل و بررسی ابعاد مختلف تصمیم خود را بگیرند. این فرآیند به ویژه برای کسانی که به صورت توافقی اقدام به طلاق میکنند، مهم است چرا که به آنها این فرصت را میدهد تا بهتر تصمیمگیری کنند و از بروز مشکلات بعدی جلوگیری شود.
پیج اینستاگرام گروه وکلای دیوان سالار
با بیش از 62 هزار نفر فالوور، نکات کوتاه حقوقی و کیفری زیادی را به شما آموزش می دهد
ما در گروه وکلای دیوان سالار با تیمی متشکل از چندین
وکیل متخصص و مجرب در این زمینه
با
کارنامه ای درخشان در کنار شما هستیم.
برای تماس جهت رزرو جلسه وکالت کلیک کنید:
☎️ 0937-937-0-110 (منشی وکیل | پاسخگویی فوری 24 ساعته | تماس تلفنی + واتساپ)