حکم دستگیری در خانه فساد و فحشا

این مطلب حقوقی حسن اسماعیلی وکیل پایه یک دادگستری توسط  وکیل پایه یک دادگستری حسن اسماعیلی تایید شده است. 


فهرست مطالب

حکم دستگیری در خانه فساد و فحشا

خانه فساد و فحشا، یکی از مصادیق جرایم منافی عفت است که در قوانین ایران به شدت با آن برخورد می‌شود. در این مقاله، به بررسی حکم دستگیری در خانه فساد، مجازات‌های قانونی مربوطه، نحوه دفاع در برابر این اتهام و قوانین مرتبط می‌پردازیم.

تعریف خانه فساد و فحشا در قانون

بر اساس قانون، خانه فساد مکانی است که در آن اقدامات منافی عفت عمومی صورت می‌گیرد. طبق ماده ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی:

“افراد زیر به حبس از یک تا ده سال محکوم می‌شوند و در مورد بند «ب» علاوه بر مجازات مذکور، به حکم دادگاه محل کسب، کار یا فعالیت آن‌ها به طور موقت یا دائم بسته خواهد شد:
الف- کسی که مرکز فساد یا فحشا دایر یا اداره کند.
ب- کسی که مردم را به فساد یا فحشا تشویق کند یا موجبات آن را فراهم نماید.”

تفسیر ماده ۶۳۹:

  1. دایر کردن خانه فساد: فردی که ملکی را به این منظور فراهم کند، مجرم شناخته می‌شود.
  2. تشویق به فساد: هر فردی که دیگری را ترغیب به این کار کند، شامل این ماده خواهد شد.

مجازات دستگیری در خانه فساد

مجازات افرادی که در این اماکن حضور داشته‌اند، بر اساس شرایط وقوع جرم متفاوت است. در جدول زیر، انواع افراد و میزان مجازات آن‌ها آورده شده است:

عنوان جرم ماده قانونی مجازات
دایر یا اداره کردن خانه فساد ماده ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی حبس ۱ تا ۱۰ سال
حضور در خانه فساد ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی حبس از ۱۰ روز تا ۲ ماه یا ۷۴ ضربه شلاق
تشویق دیگران به فساد ماده ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی حبس از ۱ تا ۱۰ سال
قوادی (رابط میان افراد) ماده ۲۴۳ قانون مجازات اسلامی ۷۴ ضربه شلاق و ۱ تا ۱۰ سال حبس

نحوه دفاع از اتهام حضور در خانه فساد

اگر فردی به اشتباه یا بدون ارتکاب جرم در چنین محلی حضور داشته و دستگیر شده باشد، می‌تواند از راهکارهای زیر برای دفاع استفاده کند:

  1. عدم سوء نیت: اثبات اینکه فرد اطلاعی از ماهیت محل نداشته است.
  2. عدم ارتباط با دیگر متهمان: در صورتی که مدرکی دال بر مشارکت در اعمال غیرقانونی وجود نداشته باشد، می‌توان به این استدلال استناد کرد.
  3. شهادت شاهدان: اگر شاهدانی وجود داشته باشند که بتوانند بی‌گناهی فرد را ثابت کنند، مؤثر خواهد بود.
  4. عدم وجود دلایل کافی: اگر مستندات کافی برای اثبات جرم وجود نداشته باشد، دادگاه ممکن است حکم برائت صادر کند.

پاسخ به 5 سوال متداول درباره حکم دستگیری در خانه فساد

۱. آیا حضور در خانه فساد بدون انجام جرم هم مجازات دارد؟

بله، حتی اگر فردی عملی منافی عفت انجام نداده باشد، صرف حضور در چنین مکانی طبق ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی جرم است و مجازات آن شامل حبس یا شلاق خواهد بود.

۲. آیا زن و مردی که در خانه فساد حضور داشته‌اند، حد زنا بر آن‌ها جاری می‌شود؟

در صورتی که رابطه نامشروع (زنا) اثبات شود، حد زنا بر اساس شرایط خاص خود اجرا خواهد شد. اما اگر صرفاً در محل حضور داشته باشند، مجازات آن طبق ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی تعیین می‌شود.

۳. آیا اثبات اتهام نیاز به شاهد دارد؟

بله، در برخی موارد شهادت دو مرد عادل یا علم قاضی (شواهد، مستندات و قرائن) برای اثبات جرم لازم است.

۴. آیا خانه‌ای که برای فساد استفاده شده، توقیف می‌شود؟

بله، طبق قانون، محلی که برای این کار استفاده شود، با حکم دادگاه بسته می‌شود و ممکن است توقیف دائمی یا موقت شود.

۵. آیا می‌توان با پرداخت جریمه از مجازات حبس فرار کرد؟

در برخی جرایم سبک‌تر، امکان تبدیل مجازات به جزای نقدی وجود دارد، اما در جرایم سنگین مانند قوادی و دایر کردن خانه فساد، چنین امکانی وجود ندارد.


نحوه اثبات جرم در دادگاه

برای اثبات جرم، دادگاه از مدارک زیر استفاده می‌کند:

  • شهادت شهود: در صورت حضور شاهدان معتبر.
  • اعتراف متهم: اگر متهم دو بار در دادگاه به جرم خود اعتراف کند، جرم ثابت می‌شود.
  • علم قاضی: قاضی بر اساس شواهد، مدارک و مستندات می‌تواند جرم را احراز کند.
  • گزارش مأموران انتظامی: در صورت دستگیری در محل جرم، گزارش مأموران می‌تواند یکی از ادله اثباتی باشد.

ماده‌های قانونی مهم در مورد خانه فساد

ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی:

“هر کس علناً در انظار و اماکن عمومی و معابر، تظاهر به عمل حرامی نماید، علاوه بر کیفر عمل، به حبس از ۱۰ روز تا ۲ ماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌شود. در صورتی که مرتکب عمل حرامی نشده ولی علناً عملی انجام دهد که موجب جریحه‌دار شدن عفت عمومی گردد، فقط به حبس از ۱۰ روز تا ۲ ماه یا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.”

تفسیر ماده ۶۳۸:

  • تظاهر به عمل حرام: اگر فردی عملاً مرتکب جرم شود، علاوه بر مجازات آن جرم، به حبس یا شلاق محکوم می‌شود.
  • جریحه‌دار کردن عفت عمومی: حتی اگر عمل خاصی صورت نگیرد، اما رفتاری باشد که موجب جریحه‌دار شدن عفت عمومی شود، مجازات حبس یا شلاق دارد.

مجازات دایر کردن خانه فساد و فحشا

مجازات دایر کردن مرکز فساد و فحشا چیست؟

ماده 638 درباره مجازات تشکیل خانه فساد و فحشا بیان می کند که:

افراد زیر به حبس از یک تا ده سال محکوم میشوند و در مورد بند «‌الف» علاوه بر مجازات مقرر، محل مربوطه به طور موقت با نظر‌دادگاه بسته خواهد شد:

الف – کسی که مرکز فساد یا فحشا دایر یا اداره کند.

ب – کسی که مردم را به فساد یا فحشا تشویق نموده یا موجبات آن را فراهم نماید.

تبصره – هر گاه بر عمل فوق عنوان قوادی صدق نماید علاوه بر مجازات مذکور به حد قوادی نیز محکوم میگردد.»

در بندهای این ماده قانونی دو عنوان دایر کردن خانه فساد و تشویق افراد به فساد را جداگانه مطرح کرده است، برخی حقوقدانان اداره خانه فساد را مصداقی از تشویق افراد به فساد دانسته و بنابراین بیان می کنند که مجازات راه اندازی خانه فساد در این حالت نمی تواند مشدد باشد.

اما در برخی از آرا صادر شده، چنانچه مجرم در کنار اداره کردن خانه فساد افراد را تشویق به عمل فساد و فحشا نماید، مجازات خانه فساد و فحشا برای وی مشدد در نظر گرفته شده است.

درباره ی قوادی باید گفت، جرم قوادی عمل است که شخص مجرم دو نفر را برای انجام عمل فحشا به هم معرفی می کند، و مجازات مربوط به خود را خواهد داشت و به طور مشخص قانون درباره آن تعیین تکلیف کرده، چنانچه شخص در کنار قوادی به اداره مرکز فساد بپردازد، مجازات راه اندازی خانه فساد و فحشا برای وی تشدید می شود.

در صفحه زیر به طور کامل تر مجازات جرم قوادی و وکلای متخصص را معرفی کرده ایم:

مجازات قوادی چیست

ارکان جرم دایر کردن خانه فساد و فحشا

جرم راه اندازی مرکز فساد و فحشا دارای سه رکن قانونی، مادی و معنوی است. رکن قانونی این جرم در ماده 639 بیان شد، درباره عنصر مادی این جرم میتوان گفت برپا کردن محلی برای انجام اعمال فساد انگیز و اداره کردن آن و یا تهیه وسایل و تجهیزات مورد نیاز فساد و فحشا از جمله رفتارهایی است که به عنوان عنصر مادی در نظر گرفته می شود، و با توجه به آن مجازات خانه فساد و فحشا تعیین می گردد.

عنصر معنوی جرم اداره خانه فساد و فحشا به علم و آگاهی فرد نسبت به کاری که در حال انجام دادن است اشاره دارد، و قصد و نیت وی برای آنکه محلی را در اختیار افراد فاسد قرار دهد در نظر گرفته می شود.

در دادرسی کیفری با توجه به سه رکن گفته شده مقام قضایی درباره مجازات خانه فساد و فحشا تصمیم گیری می کند. حضور وکیل کیفری می تواند در تخفیف مجازات ها و رها شدن از جزای سنگین کیفری موثر باشد.

یک زن که مرتکب فساد و فحشا شده

درباره محل انجام فساد و فحشا چگونه تصمیم گیری خواهد شد؟

در قانون به عبارت تعطیلی محل اشاره شده و این ابهام به وجود می آید که تعطیلی دائمی محل انجام اعمال فساد و فحشا را در نظر داشته اما با بررسی آرا حقوقی مشخص می شود که پلمپ کردن محل برای مدت مشخص تصمیمی است که در هنگام تعیین مجازات خانه فساد و فحشا گرفته می شود.

در ماده 15 اقدامات تأمینی مصوب 1330 آمده است که:

« هر مؤسسه‌ای که وسیله برای ارتکاب جرم گردد از قبیل موسساتی که در آنها فروش اجناس قاچاق یا مواد مخدره یا سمیات غیر از آن چه‌برای احتیاجات طبی یا کشاورزی است به عمل آید یا مؤسساتی که موجب تسهیل وسایل برای اعمال منافی عفت هستند به دستور دادگاه که در ضمن‌حکم مجازات داده می‌شود بسته خواهد شد.

بعد از قطعیت حکم بستن مؤسسه محکوم یا اشخاصی که محل از طرف محکوم به آنها به هر نحو واگذار گردیده است نمی‌توانند در آن جا به بازرگانی‌یا صنعت قبلی اشتغال ورزند.

تخلف از این حکم موجب محکومیت به جزای نقدی از ده هزار ریال تا صد هزار ریال و بستن مجدد موسسه خواهد بود.»

با توجه به این ماده قانونی مرکز فساد پلمپ خواهد شد و اگر فردی دچار تخلف شده و پلمپ را نادیده بگیرد، مجازات جریمه نقدی برای وی تعیین می شود.

در پرونده مجازات خانه فساد و فحشا مباحث زیادی وجود دارد که کمک گرفتن از وکیل کیفری در این زمینه کمک کننده خواهد بود و افراد می تواند با دریافت مشاوره اطلاعات خود را افزایش دهند.

با توجه به آن که موارد فوق مربوط به وکیل کیفری می شود، پیشنهاد میکنیم لیست وکیل کیفری گروه وکلای دیوانسالار را مشاهده بفرمایید تا علاوه بر مشخصات و شماره تماس آنها، رزومه و سابقه وکالت ایشان را نیز ببینید. کارگروه وکلای کیفری گروه وکلای دیوانسالار با سابقه درخشان و پرونده های بسیار، در کسب نتایج پرونده های کیفری عملکرد فوق العاده ای در مقایسه با سایر وکلای این حوزه داشته است.

جهت مشاهده لیست وکیل کیفری و رزومه آن ها کلیک کنید.

وکیل کیفری

نمونه رای تشکیل خانه فساد

همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم حتی حضور در مراکز فساد و فحشا جرم است.

در زیر نمونه رای تشکیل خانه فساد را قرار داده ایم:

در خصوص اتهام 1) غ.ک فرزند ه. 2) ل.ق فرزند ی. مبنی بر مشارکت در تشکیل خانه فساد و فحشاء 3) ش.ص فرزند ک با وکالت ر.و و 4) ی.م فرزند م. هر دو (متهمین ردیف های سوم و چهارم) مبنی بر تشکیل خانه فساد و فحشاء و 5) الف.ن فرزند ک. 6) ب.الف. فرزند د. و 7) ط.ر. فرزند ع. 8) ج.ص. فرزند ز. با وکالت م.م. و 9) ب.د. فرزند خ. 10) ش.ت فرزند م. و 11) ص.پ. فرزند ح. جملگی (متهمین ردیف های پنجم الی یازدهم) مبنی بر فراهم نمودن موجبات فساد و فحشاء از طریق خود فروشی در مراکز فساد و فحشاء و هم چنین برقراری ارتباط نامشروع با افراد نامحرم و 12) و.ع. فرزند غ. و 13) م.ش. فرزند م. و 14) ف.خ. فرزند م. 15) د.ز. فرزند ک. و 16) ه.ث. فرزند ل. و 17) ت.ن. فرزند ش. و 18) خ.ق. فرزند ی. 19) ح.ج. فرزند ت. و 20) ن.ث. فرزند و. و 21) ک.م. فرزند د. با وکالت ش.ث. جملگی (متهمین ردیف های دوازدهم الی بیست و یکم) مبنی بر ارتکاب فعل حرام به واسطه حضور در منزل فساد و فحشاء با توجه به جمیع محتویات پرونده، گزارش واصله و مفاد کیفرخواست صادره از سوی دادسرای ناحیه21 تهران و توجه به اقاریر صریح و مقرون به‌واقع عموم متهمین در جریان دادرسی و هم چنین اقرار صریح متهمین ردیف های دوم، ششم و بیست و یکم در دادگاه به ارتکاب بزه به شرح مندرج در کیفرخواست صادره و همچنین دفاعیات بلاوجه سایر متهمین حاضر در دادگاه و عدم حضور متهمین غایب در دادگاه و به عمل نیاوردن دفاع مفید و مؤثر در مقابل مستندات موجود و امارات و قرائن متقن و موجد حصول علم و یقین از جمله دستگیری آنان هنگام ارتکاب بزه و کشف و ضبط آلات و ادوات ارتکاب جرم از منازل فساد و فحشاء به شرح مندرج در پرونده (به نشانی رسالت، جویبار و ظفر) و کشف و ضبط کاندوم های آلوده (وسایل پیشگیری جنسی) و دستمال های آغشته در منازل موصوف، مواد مخدر، آلات قمار و هم چنین حضور متهمین اناث عموماً به صورت نیمه عریان در مکان های موصوف نزد متهمین نامحرم و خصوصاً دستگیری بعضی از متهمین هنگام ارتکاب عمل جنسی (ف.خ. ـ ه.ث.) وفق گزارش ضابطین قضایی و نهایتاً سوابق متعدد و مکرر تعدادی از متهمین در جرایم مشابه از جمله ط.ر.، ف.خ. و د.د. و هم چنین سایر قرائن و امارات موجود مندرج در پرونده بزهکاری آنان در حد اتهامات ذکر شده نزد دادگاه محرز و مسلم بوده فلذا به استناد مواد 637 و 639 از قانون مجازات اسلامی حکم محکومیت هر یک از متهمین ردیف های اول الی چهارم به لحاظ تشکیل خانه فساد و فحشاء به تحمل دو سال حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشت قبلی و مسدود شدن منزل فساد و فحشاء به طور موقت به مدت یک سال و هم چنین محکومیت هر یک از متهمین ردیف های پنجم الی یازدهم به لحاظ فراهم نمودن موجبات فساد و فحشاء به تحمل یک سال حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشت قبلی و به لحاظ ارتباط نامشروع با نامحرم به تحمل نود و نه ضربه شلاق تعزیری و هم چنین محکومیت هر یک از متهمین ردیف های دوازدهم الی بیست و یکم به لحاظ ارتکاب فعل حرام به واسطه حضور در مرکز فساد و فحشاء (برقراری ارتباط غیر شرعی با نامحرم) به تحمل نود و نه ضربه شلاق تعزیری صادر و اعلام می گردد. نظر به فقد سوابق قبلی و وضع خاص متهمین ردیف های پنجم و ششم و هشتم و نهم و دهم و یازدهم و تأثیر بازدارندگی تعلیق به استناد ماده 25 از قانون مجازات اسلامی مدت شش ماه از حبس نامبردگان از حال به مدت 5 سال تعلیق می گردد تا چنانچه هر یک از نامبردگان در مهلت مقرر شده مرتکب یکی از جرایم موضوع ماده 25 قانون موصوف گردد علاوه بر مجازات جرم اخیر مجازات معلق شده نیز به اجرا گذاشته شود. هم چنین به سبب فقد سابقه قبلی متهم ردیف بیست و یکم (ک.م) و ابراز ندامت و پشیمانی وی در دادگاه از باب تخفیف و تبدیل مجازات شلاق به استناد ماده 22 از قانون مجازات اسلامی مجازات شلاق نامبرده به پرداخت پنج میلیون ریال جزای نقدی بدل از شلاق با احتساب ایام بازداشت قبلی در حق صندوق دولت تبدیل و تخفیف می یابد و اما در خصوص اتهام دیگر متهمین ردیف های اول و دوم مبنی بر مشارکت در نگه‌داری آلات قمار (پاسور) نظر به اقرار آنان در جریان داردسی و در جلسه دادگاه و کشف و ضبط آلات قمار از منزل مشترک نامبردگان، بزهکاری آنان محرز و مسلم بوده فلذا به استناد ماده 706 از قانون مجازات اسلامی حکم محکومیت هر یک به پرداخت مبلغ پانصد هزار ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت صادر و اعلام می گردد. ضمناً آلات قمار نیز معدوم شوند و نهایتاً در خصوص اتهام دیگر متهم ردیف نوزدهم (ح.ج.) مبنی بر ارتباط نامشروع با توجه به اینکه به عقیده دادگاه عنوان مجرمانه نامبرده ارتکاب فعل حرام به واسطه برقراری ارتباط غیر شرعی با افراد نامحرم بوده و عمل وی مصداق جرم واحد داشته که به شرح فوق‌الذکر محکومیت یافته بنابراین در این خصوص دادگاه با تکلیف دیگری مواجه نمی‌باشد. رأی صادره در خصوص متهمین ردیف های اول و دوم و سوم و ششم و هفتم و هشتم و سیزدهم و پانزدهم و هجدهم و بیست و یکم حضوری و ظرف بیست روز پس از ابلاغ، قابل تجدیدنظر در محاکم تجدیدنظر استان تهران می باشد و نسبت به سایرین غیابی و بدواً ظرف ده روز پس از ابلاغ، قابل واخواهی در این شعبه و سپس قابل تجدیدنظر می باشد. رئیس شعبه 1088 دادگاه عمومی جزایی تهران

نمونه رای حضور در خانه فساد

نمونه ۱

نمونه رای حضور در خانه فساد

نمونه ۲

س.س. فرزند ح.، 26ساله، اهل و ساکن تهران، ۵ ـ ت.ش. فرزند الف.، 22ساله، اهل تبریز و ساکن تهران متهم هستند به ارتکاب فعل حرام از طریق حضور در مرکز فساد و برقراری رابطه نامشروع. دادگاه با بررسی اوراق و محتویات پرونده و گزارش مرجع انتظامی از نحوه دستگیری متهمان و تحقیقات به عمل آمده و اقاریر متهمان ردیف ۴ و ۵ به حضور در محل جهت ارتکاب عمل منافی عفت و با پرداخت وجه و با توجه به نحوه‌ی آشنایی این افراد با این محل به شرح صورت‌جلسة 22/12/90 که به جهت رعایت عفت کلام از ذکر جزئیات خودداری می‌گردد و اگر چه متهم ردیف پنجم در جلسه‌ی دادگاه بر خلاف اقرارش در دادسرا، منکر عمل حرام بوده و در عین حال اظهار ندامت می‌کند! لذا دادگاه بزهکاری متهمان ردیف ۴ و ۵ را با توجه به نحوه‌ی دستگیری آنان و قبل از ارتکاب عمل منافی عفت، دایر بر حضور در محل فساد به منظور ارتکاب عمل منافی عفت محرز دانسته و به استناد مواد ۶۳۷ – ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی و ۲۱۴ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور کیفری و منابع معتبر فقهی مِن جمله تحریر‌الوسیله حضرت امام خمینی (ره) در مسئله چهارم از مبحث القول فی احکامه و بعض اللواحق از الفصل الرابع فی حد المسکرهر یک از متهمان ردیف ۴ و ۵ (س.س. و ت.ش.) را بابت ارتکاب فعل حرام با حضور در خانه فساد و به پرداخت سه میلیون ریال جزای نقدی محکوم می‌کند.

مجازات حضور در مرکز فساد و فحشا چیست؟

حضور در فساد خانه می تواند اماره ای برای پرداختن به فعل خلاف قانون باشد و در صورتی که شخصی ادعای بی گناهی کند، باید اثبات نماید که حضور وی در آن محل ارتباطی با انجام عمل فساد و فحشا ندارد. به طور معمول اثبات چنین ادعایی سخت است و باید از کارشناس حقوقی کمک گرفته شود، تا با دلایل قوی و محکم از شخص دفاع کند.

در خصوص مجازات حضور در خانه فساد و فحشا بین قضات اختلاف وجود دارد، اما در برخی مواقع دیده شده است که برای فرد حاض ر در مرکز فساد و فحشا مجازات حبس در نظر گرفته شده است.

در آرا صادره شده درباره مجازات خانه فساد و فحشا صرف حضور افراد در مرکز فساد منجر به تعیین مجازات حضور در خانه فساد شده و مقام قضایی عمل شخص را مصداق فعل حرام دانسته است.

مجازات حضور در مرکز فساد و فحشا

لایحه دفاعیه در خصوص تشکیل مرکز فساد

در زیر نمونه ای از لایحه دفاعیه در خصوص تشکیل مرکز فساد را با عنوان نشر فساد از طریق اوراق چاپیو خطی آورده ایم:

بازپرسی محترم شعبه… با سلام و تقدیم احترام با عنایت به جلسه مورخ … در خصوص موضوع اشاعه فحشا به عرض عالی می رسانم، مستند قانونی عنوان محرمانه «اشاعه فحشا» تبصره ماده 697 و متن ماده 697 : هر کس به وسیله اوراق چاپی یا خطی یا به وسیله درج در روزنامه و جراید یا نطق در مجامع یا به هر وسیله دیگر، به کسی امری را صریحاً نسبت دهد یا آنها را منتشر نماید که مطابق قانون ان امر جرم محسوب می شود و نتواند صحت آن اسناد را ثابت نماید جز در مواردی که موجب حد است به یک ماه تا یک سال حبس و تا (74) ضربه شلاق یا یکی از آنها حسب مورد محکوم خواهد شد. تبصره : در مواردی که نشر آن امر اشاعه فحشا محسوب گردد هرچند بتواند صحت اسناد را ثابت نماید مرتکب به مجازات مذکور محکوم خواهد شد.

برای جرم تشکیل خانه فساد هم مانند تمام جرائم دیگر حق ارائه اعتراض و دفاعیه وجود دارد. اگر فردی به این جرم محکوم شود می‌تواند با مشورت وکیل خود در راستای تنظیم لایحه دفاعیه در خصوص تشکیل مرکز فساد اقدام کند. از زمان صدور رای دادگاه بدوی، حکم دادگاه تا ۲۰ روز امکان تجدید نظر خواهد داشت. حساسیت پرونده‌های این چنینی باعث می‌شود حضور یک وکیل خوب امری الزامی و مهم باشد.

مشاوره حقوقی در مجازات خانه فساد و فحشا

به طور حتم در پرونده های سنگین کیفری با موضوع فساد اولین قدم مراجعه به وکیل کیفری متخصص می باشد. همانطور که گفته شد در تعیین مجازات خانه فساد و فحشا اگر دفاعیات قوی و محکمه پسند نباشد می تواند عواقب کیفری سختی به دنبال داشته و شخص متحمل به جزای سنگینی شود.

وکیل کیفری که در این زمینه دارای سابقه زیاد داشته باشد، می تواند به روشنی موکل خود را راهنمایی کند، تا در جریان تحقیقات، بازجویی و رسیدگی قضایی بتواند به طور شایسته از خود دفاع کند.

پرونده های موفق فساد و فحشا گروه وکلای دیوانسالار

موفقیت‌های ما در پرونده‌های حقوقی، نتیجه تخصص و تجربه تیم حقوقی ماست. در این بخش، شما می‌توانید با برخی از پرونده‌های موفق ما آشنا شوید که نمایانگر تعهد ما به دفاع از حقوق موکلین‌مان است. برای مشاهده لیست کامل پرونده‌های موفق و جزئیات بیشتر، به لینک زیر مراجعه کنید:

لیست کامل پرونده های موفق گروه وکلای دیوانسالار

نتیجه‌گیری

حضور در خانه فساد و فحشا از جمله جرایمی است که قانون به شدت با آن برخورد می‌کند. بسته به نوع جرم، مجازات‌های مختلفی از جمله حبس، شلاق و بستن محل در نظر گرفته شده است. در صورتی که فردی بی‌گناه دستگیر شده باشد، می‌تواند با ارائه دلایل کافی در دادگاه از خود دفاع کند.

لیست وکیل خانه فساد و فحشا

حسن اسماعیلی

حسن اسماعیلی

وکیل پایه یک دادگستری

سابقه:18 سال
  • خدمات: مشاوره حقوقی، وکالت، تنظیم اوراق قضایی
  • رضایت مراجعین: 4.92/5
  • هزینه خدمات: با توجه به پیچیدگی موضوع پرونده
از جمله مطرح ترین و شناخته شده ترین وکلای پایه یک دادگستری در تهران با بیش از 17 سال سابقه وکالت و تجربه بالا در امور تخصصی
حامد شاکری نیا

حامد شاکری نیا

وکیل پایه یک دادگستری

سابقه:17 سال
  • خدمات: مشاوره حقوقی، وکالت، تنظیم اوراق قضایی
  • رضایت مراجعین: 4.91/5
  • هزینه خدمات: با توجه به پیچیدگی موضوع پرونده
از جمله مطرح ترین و شناخته شده ترین وکلای پایه یک دادگستری در تهران با بیش از 17 سال سابقه وکالت و تجربه بالا در امور تخصصی
مرجانه فشنگچی

مرجانه فشنگچی

وکیل پایه یک دادگستری

سابقه:17 سال
  • خدمات: مشاوره حقوقی، وکالت، تنظیم اوراق قضایی
  • رضایت مراجعین: 4.89/5
  • هزینه خدمات: با توجه به پیچیدگی موضوع پرونده
وکیل رسمی بانک اقتصاد نوین از جمله مطرح ترین و شناخته شده ترین وکلای پایه یک دادگستری در تهران رتبه دو رقمی آزمون وکالت و عضو کانون وکلای دادگستری مرکز با بیش از 17 سال سابقه وکالت و تجربه بالا در امور تخصصی
پژمان هاشم پورight=

پژمان هاشم پور

وکیل پایه یک دادگستری

سابقه:10سال
  • خدمات: مشاوره حقوقی، وکالت، تنظیم اوراق قضایی
  • رضایت مراجعین: 4.74/5
  • هزینه خدمات: با توجه به پیچیدگی موضوع پرونده
وكيل و مشاور حقوقي شركت حمل و نقل بين المللي خط آبي شرق/ وكيل و مشاور حقوقي شركت صنايع شيميايي پاك طيف نگار/ وكيل و مشاور حقوقي شركت موج پژوه البرز/ / معاونت حقوقي شركت سامسونگ / مشاور حقوقي شركت ليزينگ ايرانيان مشاور حقوقي شركت بازرگاني حلواِئي
رضا قهرمانی نژاد

رضا قهرمانی نژاد

وکیل دادگستری

سابقه:2 سال
  • خدمات: مشاوره حقوقی، وکالت، تنظیم اوراق قضایی
  • رضایت مراجعین: 4.85/5
  • هزینه خدمات: با توجه به پیچیدگی موضوع پرونده
از جمله بهترین رتبه های آزمون وکلات ایران با بیش از 2 سال سابقه وکالت و تجربه بالا در امور تخصصی
معصومه پریزن

معصومه پریزن

وکیل پایه یک دادگستری

سابقه:4 سال
  • خدمات: مشاوره حقوقی، وکالت، تنظیم اوراق قضایی
  • رضایت مراجعین: 4.74/5
  • هزینه خدمات: با توجه به پیچیدگی موضوع پرونده
از جمله مطرح ترین و شناخته شده ترین وکلای پایه یک دادگستری در تهران با بیش از 4 سال سابقه وکالت و تجربه بالا در امور تخصصی
مونا الماسی

مونا الماسی

وکیل پایه یک دادگستری

سابقه:6 سال
  • خدمات: مشاوره حقوقی، وکالت، تنظیم اوراق قضایی
  • رضایت مراجعین: 4.74/5
  • هزینه خدمات: با توجه به پیچیدگی موضوع پرونده
از جمله مطرح ترین و شناخته شده ترین وکلای پایه یک دادگستری در تهران با بیش از 6 سال سابقه وکالت و تجربه بالا در امور تخصصی
فاطمه مرادی حقیقت

فاطمه مرادی حقیقت

وکیل پایه یک دادگستری

سابقه:17 سال
  • خدمات: مشاوره حقوقی، وکالت، تنظیم اوراق قضایی
  • رضایت مراجعین: 4.83/5
  • هزینه خدمات: با توجه به پیچیدگی موضوع پرونده
از جمله مطرح ترین و شناخته شده ترین وکلای پایه یک دادگستری در تهران با بیش از 17 سال سابقه وکالت و تجربه بالا در امور تخصصی
محمد فرخی

محمد فرخی

وکیل پایه یک دادگستری

سابقه:22 سال
  • خدمات: مشاوره حقوقی، وکالت، تنظیم اوراق قضایی
  • رضایت مراجعین: 4.61/5
  • هزینه خدمات: با توجه به پیچیدگی موضوع پرونده
وکیل پایه یک دد گستری با بیش از 22 سال سابقه وکالت
]
هدیه عرفانیان

هدیه عرفانیان

وکیل پایه یک دادگستری

سابقه:10 سال
  • خدمات: مشاوره حقوقی، وکالت، تنظیم اوراق قضایی
  • رضایت مراجعین: 4.92/5
  • هزینه خدمات: با توجه به پیچیدگی موضوع پرونده
کارشناس حقوق از دانشگاه علامه طباطبایی وکالت مدنی در خصوص پرونده های مالیات، اداره کار، ثبت شرکت، ثبت برند، دیوان عدالت اداری و… خدمات ویژه شرکت های تجاری اعم از نمایندگی در انواع مذاکرات،داوری و مصالحه، ثبت برند، امور مالیات، و…
بهادر عامری

بهادر عامری

وکیل پایه یک دادگستری

سابقه:8 سال
  • خدمات: مشاوره حقوقی، وکالت، تنظیم اوراق قضایی
  • رضایت مراجعین: 4.66/5
  • هزینه خدمات: با توجه به پیچیدگی موضوع پرونده
از جمله مطرح ترین و شناخته شده ترین وکلای پایه یک دادگستری در اضفهان با بیش از 8 سال سابقه وکالت و تجربه بالا در امور تخصصی
اصغر قنبری

اصغر قنبری

وکیل پایه یک دادگستری

سابقه:2 سال
  • خدمات: مشاوره حقوقی، وکالت، تنظیم اوراق قضایی
  • رضایت مراجعین: 4.67/5
  • هزینه خدمات: با توجه به پیچیدگی موضوع پرونده
با بیش از 2 سال سابقه وکالت و تجربه بالا در امور تخصصی
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
27 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

با سلام یکی از دوستان بنده را در نزدیکی یک خانه فساد و فحشا گرفته اند و به او اتهام اداره خانه فساد و فحشا زده اند حالا حکم دستگیری در خانه فساد چقدر می باشد و چه مدارکی برای رفع اتهام نیاز است آیا می توان با پرداخت مبلغی به عنوان جریمه او را رفع اتهام کرد و آیا نیاز است که از وکیل در این خصوص کمک بگیریم؟

سلام برای حضور در خانه فساد و فحشا چه رای های صادر می شود می شود؟ آیا امکان دارد یکی از نمونه رای های حضور در خانه فساد را در سایت بگذارید تا با رای های فساد و فحشا بیشتر آشنا شویم اعدام نیز جزو رای های دایر کردن خانه فساد و فحشا است؟

جرم خانه فساد چیست و آیا اگر کسی خانه فساد و فحشایی دایر کند اعدام می شود؟ کمترین حکم خانه فساد چیست و چگونه می توان از حکم صادر شده خانه فساد و فحشا رد اتهام کرد و آیا خانه ای که در آن این موضوع اتفاق افتاده است مصادره می شود و اگر این خانه استجاری باشد چه می شود؟

با سلام بنده را در یک خانه فساد و فحشا دستگیر کرده اند خواستم بدونم مجازات دستگیری در خانه فساد چیست و برای آن برای دادگاه چه مدارکی لازم است آیا می توانیم برای رفع اتهام از چند شاهد زن و مرد استفاده کنیم؟ اگر دادگاه حکم دهد معمولا چه حکمی خواهد داد؟

سلام میشه لطفا راهنمایی بفرمایید؟
جرم تشکیل خانه فساد چیست؟ و مجازات تشکیل خانه فساد چیست؟ به یکی از اقوام نزدیک بنده این دو اتهام در دادگاه خورده است حالا ممنونم می شود سریعتر جواب دهید و آیا وکیل این ها را قبول می کند؟

با سلام پسر خاله بنده را به جرم مجازات تشکیل خانه فساد و فحشا گرفته اند خواستم بدونم جرم تشکیل خانه فساد و فحشا چیست و چه مجازاتی برایش در نظر گرفته می شود و آیا مجازات این کار اعدام است؟

سلام مجازات حضور در خانه فساد و فحشا چیست و امکان بخشش هست؟ وکیل این موضوع را انجام می دهد؟ ممنون میشم زودتر پاسخ بدین. چون برام ابلاغیه اومده

سلام می خواستم درباره نحوه شکایت از خانه فساد و دستگیری خانه های فساد بدونم چطور و کجا میشه شکایت کرد؟

با سلام مجازات خانه فساد برای کسی که بصورت تصادفی در آنجا دستگیر شده است چیست و چطور میتواند بی گناهی خود را ثابت کند؟

سلام و خسته نباشید
اگر شخصی برای تحویل بسته ای وارد خانه فحشا شود و مامورین او را دستگیر کنند آیا برای او سوسابقه محسوب می شود؟

سلام وقت بخیر یکی از همسایگان ما رفت و آمد بسیار مشکوکی دارد و همیشه تعداد زیادی مرد و زن با ظاهر نامناسب به منزلش رفت و آمد میکنند و حتی گاهی بوی مواد مخدر از آن واحد می آید. برای اثبات خانه فساد و نحوه شکایت از خانه فساد چکار باید انجام بدهم. لازم به دکر است از 20واحد 14 واحد امضا جمع کرده اند.

سلام
من برای دیدار یکی از اقوام به خانه اش رفته بودم که بعدا متوجه شدم آنجا فساد خانه است. می خواستم بدانم حکم حضور در خانه فساد در صورتی که مرتکب جرمی نشده باشی چیست؟

با سلام و عرض ادب خدمت شما لطفا بفرمایید مجازات داير كردن مراكز فساد و چیست و خانه فساد را به کجا گزارش دهیم

سلام وقت بخیر مجلزات داير كردن مراكز فساد چیا هست دقیقا؟

🌹🙏🏼🌱⚖بسیار عالی ⚖🌱🙏🏼🌹

دریافت مشاوره از وکیل
پیمایش به بالا